woensdag 1 november 2017

Een wacky Tatum voor Mason

Enkele dagen geleden werd me gevraagd om een patroon te naaien voor wacky wednesday. Dat is een sale die elke woensdag gedurende 24 uren loopt. Telkens staan er 6 verschillende patronen in de kijker.
Ik had al enkele weken niets meer voor Mason genaaid, dus mijn keuze was snel gemaakt. Ik koos voor de Tatum tank top hoodie. Hier zat een kans in om leuke kleuren te combineren. Mason kan best wel wat felle kleurtjes hebben.
Voor de eerste tanktop koos ik stofjes mat auto's. Normaal gezien zou ik dat combineren met donkerblauw, donkergrijs of zelfs zwart. Maar er zat ook wat rood in, dus ik dacht, ik ga voor kleur zoals ik me had voorgenomen.
Het geheel zat verbazend snel in elkaar. Ik kon er gerust nog 3 genaaid hebben die avond. Ik koos voor zekerheid en wachtte af tot de volgende dag, zodat Mason eerst kon passen.
Mason was meteen enthousiast. Hij wou het aanhouden en meteen poseren voor foto's. Gelukkig kwam het zonnetje op dat zelfde moment net even piepen.





Na de serieuze foto's mocht hij nog even gek doen.



Toen ik Mason vertelde dat ik er nog eentje zou maken, en dat hij de stof mocht kiezen, moest hij zelfs niet eens tot aan mijn stoffenkasten lopen. Hij zei meteen dat hij veel minions wou. Ik had nog enkele stofjes liggen die aan zijn strenge eisen voldeden, gelukkig.
Ik wou nog gekker doen qua kleuren combineren, en koos voor geel als contrasterende kleur. Geel past goed bij paars, en laten die gekke mannetjes nu ook net geel van kleur zijn.
Voor de kap koos ik een grijze minion stof.
Mason was heel erg enthousiast toen hij het tweede exemlpaar zag. Helaas moesten we een dagje wachten op droog en niet al te bewolkt weer om enkele kiekjes te schieten.









Ik deed de ene fotoshoot in blote armen, en de tweede met een longsleeve eronder aan, om aan te tonen dat dit eigenlijk elk seizoen gedragen kan worden.
Missie geslaagd!

Patroon: http://ellieandmac.com/tatum-hoodie-tank-top-pattern/?aff=214
Website: http://ellieandmac.com?aff=214
FBgroep: https://www.facebook.com/groups/PDFellieandmacsewingpattern/

Affiliate links in deze post



Geen opmerkingen:

Een reactie posten